Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Salut inspecciona el CIE de Zapadores davant la vaga d'interns en trobar cucs al menjar

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha enviat una inspecció de seguretat alimentària al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Sapadors després de la difusió d'un vídeo en el qual els interns denunciaven la presència de cucs en el menjar.

Aquesta inspecció s'ha produït aquest divendres després que l'organització CIEs NO informara aquest dijous, a través de les seues xarxes socials, que els interns del centre havien iniciat una vaga de fam per a denunciar la "falta d'aigua per a beure" i el "menjar en mal estat".

Així mateix, van compartir un vídeo gravat pels propis interns del CIE en el qual mostraven la presència de cucs en el menjar servit. "Què han de decidir el Ministeri d'Interior i la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana a aquest atropellament dels drets més bàsics?", van escriure en el seu perfil de Twitter.

En aquest context, la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha avançat aquest divendres en les seues xarxes socials que s'ha enviat una inspecció de Sanitat per a "avaluar la situació". "La nostra posició sempre ha sigut clara: els CIEs no haurien d'existir. Són tot el contrari a la inclusió", ha assenyalat.

Per part seua, la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, ha subratllat que s'ha remés a la inspecció de seguretat alimentària de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat "immediatament".



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon