Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pérez Garijo anima l'alumnat a continuar formant-se i lluitar contra la injustícia 'amb l'ètica professional com a referent'

     


La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha intervingut en l'acte de graduació de la Facultat de Dret de la Universitat de València, una cerimònia en què s'han graduat els i les estudiants de les titulacions de Grau en Criminologia, Grau en Ciències Polítiques i Administració Pública, Grau en Dret i Criminologia i Grau en Dret i ADE.

La consellera ha donat l'enhorabona a l'alumnat de la Facultat de Dret de la Universitat de València, moment en què ha animat els graduats recents "a continuar formant-se i aprofitar les oportunitats en aquesta nova etapa professional i laboral".

Pérez Garijo ha afirmat que totes les persones que hem estudiat a la Facultat de Dret "tenim sempre un far que ens marca el camí: la lluita contra la injustícia", una llum que "situa l'ètica professional com a referent".

En aquest sentit, la consellera de Qualitat Democràtica ha subratllat que a l'administració pública "es necessiten nous professionals amb vocació de servei públic, gent jove que ajude a transformar-la i a seguir avançant cap a aquesta bona administració que desitgem".

A la cerimònia han participat el Degà de la Facultat de Dret, Javier Palao; el degà de la Facultat d'Economia, Francesc Muñoz; la vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, Ángeles Solanes; la secretària general de la Universitat de València, María Elena Olmos; la presidenta de l'Audiència Provincial, Esther Rojo; la fiscal superior de la Comunitat Valenciana, Teresa Gisbert; el Fiscal cap de la província de València, José Francisco Ortiz; i el president del Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana, Arturo León.



Fotos facebook Consellera


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon