Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana retoma el ‘Voluntariat pel Valencià’La iniciativa posarà en contacte a voluntaris per a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià

L'Ajuntament de l'Eliana, juntament amb Escola Valenciana, vol fomentar l'aprenentatge i l'ús del valencià d'una manera divertida i dinàmica. Per això, tornarà a impulsar el 'Voluntariat pel Valencià', un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar- a parlar en valencià.

El termini d'inscripció per a participar estarà obert durant tot el mes de setembre, mentre que la presentació del projecte serà el dia 6 d'octubre, a les 18 hores, en el Saló de Plens de l'Ajuntament. Els formularis de participació com a persona voluntària i com a aprenenta estan ja disponibles per a la ciutadania.

Cada participant rebrà una bossa amb material: una llibreta, un bolígraf, una xapa, un llibre de relats de dones i un llibre de suport amb ajudes per a organitzar les trobades. La iniciativa està dirigida a persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho, o que necessiten completar l'aprenentatge a les aules amb la pràctica de la llengua oral.

L'edil de Promoció Lingüística, Marta Andrés, ha animat a elianers i elianeres valencianoparlants a col·laborar i consolidar així la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acolliment".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon