Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria presenta l'informe de transparència ciutadana del primer semestre de 2022

El Govern de Llíria ha presentat l'informe de transparència ciutadana del primer semestre de 2022. El document, disponible per a la seua consulta en el web municipal, recull diferents xifres estadístiques sobre serveis municipals, activitats, projectes o subvencions rebudes.

L'alcalde Joanma Miguel ha assenyalat que amb este informe "volem donar a conéixer a la ciutadania els resultats del treball diari de l'Ajuntament, amb dades objectives, en un exercici de transparència que també ha de servir per a captar la percepció pública sobre les iniciatives municipals i millorar en aquelles àrees que siga necessari".

Pel que respecta als serveis públics, cal destacar que, en els primers sis mesos de l'any, més de 7.300 persones han sigut ateses en l'Oficina d'Atenció Ciutadana. A més, amb la finalitat de superar la bretxa digital s'ha oferit atenció presencial sense cita prèvia a 341 persones majors de 65 anys o amb diversitat funcional. Igualment, en Serveis Socials han sigut ateses un total de 2.113 usuàries, i la Xarxa Municipal de Biblioteques ha comptat amb 14.400 usuaris en sala i ha oferit més de 500 activitats amb la participació de 5.093 persones.

D'altra banda, s'han resolt 137 incidències en el servei de recollida de restes vegetals a les urbanitzacions de Llíria, s'han realitzat 134 requeriments de neteja de parcel•les i s'ha actuat en el condicionament de 46 camins rurals.

Quant a les activitats municipals, s'han dut a terme prop de 200 esdeveniments culturals amb l'assistència de més de 8.600 persones, i entre els quals es troba el I Festival de Llíria. Per a la joventut i la infància, s'han desenvolupat més 60 programes i activitats d'oci i formació amb la participació d'al voltant de 3.400 joves.

Millores en instal·lacions municipals
L'Ajuntament de Llíria ha realitzat diferents millores en les instal·lacions esportives que reben, cada dia, una mitjana de 300 persones usuàries. A més, es va reobrir la Llar de les Persones Majors després de les obres de modernització de l'edifici.

En actuacions de foment econòmic, s'han rebut prop de 800.000 euros de subvenció per a la contractació temporal de més de 90 persones, a més de la posada en marxa de noves iniciatives com la "Plaça dels Dissabtes" o la celebració de la "Fira A mos redó".

Així mateix, s'han aprovat diferents plans estratègics com el Mobilitat Urbana Sostenible o el Director de la Bicicleta, igual que el conveni de traspàs del Conservatori a la Xarxa de la Generalitat. També s'han desenvolupat campanyes municipals de control del cactus invasor i d'obertura i exhumació de fosses comunes en el cementeri, i s'han posat en marxa nous serveis com el Punt de Trobada Familiar o el Servei d'Atenció a les persones amb problemes de salut mental.

Per a l'execució de diversos projectes i serveis, s'han rebut més de 133.000 euros.

Finalment, per a millorar la relació amb la ciutadania, s'han posat en marxa noves iniciatives com a "L'Alcalde respon" o "L'Ajuntament a peu de carrrer".
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon