Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera contracta a 11 persones amb col.laboració dels programes EXPLUS - Avalem Experiència Plus - i EMPUJU

 L'Ajuntament de Bétera amb la col.laboració dE la Generalitat a través de l'àrea d'ocupació destina 333.296,85 € a la millora de l'ocupabilitat de persones desocupades. 
El Consistori beterà continua treballant per a facilitar la inserció laboral i procurar una pràctica professional per a aquelles persones que es troben en situació de desocupació, per això, ha contractat un total d'11 veïns i veïnes a través dels programes de Foment d'Ocupació EXPLUS (Avalem Experiència Plus) i EMPUJU. Tots dos programes estan cofinançats per la Generalitat Valenciana en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana amb un import total de subvenció rebuda que ascendeix 168.178,78 €.

El passat 23 de setembre,  l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora d'Ocupació, Mónica Martín, han donat la benvinguda a aquests ciutadans i ciutadanes que han començat a prestar els seus serveis a l'Ajuntament de Bétera aquest mes de setembre.

Durant la rebuda, l'Alcaldessa de Bétera ha destacat que "continuem apostant per la nostra ciutadania intentant oferir una oportunitat laboral que els enriquisca i contribuïsca a millorar les seues possibilitats d'accedir al món laboral al mateix temps que es reforcen determinats serveis municipals".

A través del programa EMPUJU s'ha contractat un total de 4 joves menors de 30 anys durant 12 mesos, a jornada completa, que prestaran serveis com a Peons de Neteja Viària per a exercir funcions específiques de suport a la Brigada municipal.

D'un altre costat, dins del Programa EXPLUS, destinat a majors de 30 anys, s'han contractat un total de 7 persones que prestaran serveis com a auxiliar administratiu i netejador/a d'edificis públics.

Les auxiliars administratives, contractades durant 12 mesos a jornada completa faran treballs corresponents a la seua categoria professional en els departaments de Padró i Registre, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Urbanisme, Medi Ambient i Drets Socials. D'igual manera s'ha contractat una persona que complementarà el servei de neteja de diferents dependències municipals.

Amb aquestes actuacions es pretén millorar l'ocupabilitat dels participants i procurar-los una pràctica professional al mateix temps que es doten a les corporacions locals de recursos addicionals que contribueixen a millorar els serveis municipals.

Mónica Martín, regidora d'Ocupació, ha subratllat "l'important esforç de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local en la realització d'actuacions i en la captació de fons per a posar en marxa polítiques actives d'ocupació que comporten la contractació, l'obtenció d'una pràctica professional i la millora dels recursos formatius de les persones que puntualment poden trobar-se en situació de desocupació"



 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon