Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera contracta a 11 persones amb col.laboració dels programes EXPLUS - Avalem Experiència Plus - i EMPUJU

 L'Ajuntament de Bétera amb la col.laboració dE la Generalitat a través de l'àrea d'ocupació destina 333.296,85 € a la millora de l'ocupabilitat de persones desocupades. 
El Consistori beterà continua treballant per a facilitar la inserció laboral i procurar una pràctica professional per a aquelles persones que es troben en situació de desocupació, per això, ha contractat un total d'11 veïns i veïnes a través dels programes de Foment d'Ocupació EXPLUS (Avalem Experiència Plus) i EMPUJU. Tots dos programes estan cofinançats per la Generalitat Valenciana en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana amb un import total de subvenció rebuda que ascendeix 168.178,78 €.

El passat 23 de setembre,  l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora d'Ocupació, Mónica Martín, han donat la benvinguda a aquests ciutadans i ciutadanes que han començat a prestar els seus serveis a l'Ajuntament de Bétera aquest mes de setembre.

Durant la rebuda, l'Alcaldessa de Bétera ha destacat que "continuem apostant per la nostra ciutadania intentant oferir una oportunitat laboral que els enriquisca i contribuïsca a millorar les seues possibilitats d'accedir al món laboral al mateix temps que es reforcen determinats serveis municipals".

A través del programa EMPUJU s'ha contractat un total de 4 joves menors de 30 anys durant 12 mesos, a jornada completa, que prestaran serveis com a Peons de Neteja Viària per a exercir funcions específiques de suport a la Brigada municipal.

D'un altre costat, dins del Programa EXPLUS, destinat a majors de 30 anys, s'han contractat un total de 7 persones que prestaran serveis com a auxiliar administratiu i netejador/a d'edificis públics.

Les auxiliars administratives, contractades durant 12 mesos a jornada completa faran treballs corresponents a la seua categoria professional en els departaments de Padró i Registre, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Urbanisme, Medi Ambient i Drets Socials. D'igual manera s'ha contractat una persona que complementarà el servei de neteja de diferents dependències municipals.

Amb aquestes actuacions es pretén millorar l'ocupabilitat dels participants i procurar-los una pràctica professional al mateix temps que es doten a les corporacions locals de recursos addicionals que contribueixen a millorar els serveis municipals.

Mónica Martín, regidora d'Ocupació, ha subratllat "l'important esforç de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local en la realització d'actuacions i en la captació de fons per a posar en marxa polítiques actives d'ocupació que comporten la contractació, l'obtenció d'una pràctica professional i la millora dels recursos formatius de les persones que puntualment poden trobar-se en situació de desocupació" 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon