Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El curs escolar 2022-2023 a Sant Antoni de Benaixeve comença amb el segon CEIP -en Montesano- en marxa

      



Enguany el municipi compta amb un nou centre educatiu, el CEIP núm 2 en Montesano que se suma en l'ensenyament públic al CEIP 8 d'Abril i a l'Institut d'Ensenyament Mitjà en Sant Vicent

Va ser ahir com assenyalava el calendari escolar que va tindre lloc l'obertura oficial del curs escolar 2022-2023, una jornada on els centres educatius del municipi van acollir diversos actes de benvinguda a l'alumnat i a les famílies.

Acte d'obertura oficial en el nou centre

Aquest curs comença lliure de restriccions enfront de la Covid i amb un nou centre educatiu a Sant Antoni de Benaixeve: el CEIP núm 2. Per això, l'acte oficial d'obertura del curs escolar va tindre lloc ahir en aquest centre; un acte on van assistir l'alcalde, Enrique Santafosta, la regidora d'Educació, Carla Sierra i la responsable de l'àrea, Victoria Parra. Així mateix hi van ser presents membres de l'Equip de Govern, el Consell Escolar Municipal i les famílies. 

Durant l'acte, la regidora d'Educació, Carla Sierra, va remarcar que “aquest curs, sens dubte, és el curs de la il•lusió, perquè entre tots hem fet possible que aquest col•legi tan necessari per a Sant Antoni de Benaixeve siga possible en poc més d'un any”. Així mateix, Sierra va manifestar un “profund agraïment a tots els membres del Consell Escolar Municipal i als directors i directores de tots els centres educatius del municipi, per la seua implicació en el projecte del nou col•legi, el treball realitzat conjuntament i el seu esforç per garantir una educació de qualitat al nostre poble”. 

Per part seua, la directora del nou CEIP núm 2, Tania Xalmet, va manifestar la seua “enorme il•lusió per poder estrenar aquest nou col•legi i les ganes de començar un nou projecte educatiu”. “Al llarg del curs veurem i acabarem de concretar moltes coses, per la qual cosa us demanem paciència i comprensió” va assenyalar Xalmet, que es va mostrar a la disposició de les famílies. 

Finalment, l'alcalde, Enrique Santafosta, va mostrar el seu orgull perquè Sant Antoni de Benaixeve “suma un nou centre educatiu de grans prestacions i millora sens dubte la qualitat educativa al nostre poble” ja que, gràcies al segon col•legi, “l'alumnat i professorat dels dos centres públics han pogut recuperar espais com la biblioteca o l'aula de música”. “Hui per fi els centres s'omplin de xiquets, xiquetes i adolescents, que són la vertadera ànima d'aquests espais” va concloure.

A continuació, les famílies van poder visitar les instal•lacions del CEIP núm 2. 

Per part seua, l'àrea d'Educació va estar també present durant la inauguració del curs escolar al CEIP 8 d'abril. L'acte va estar marcat per la tornada de les famílies al centre i per la música i el bon ambient. 

Hui, l'Ajuntament -representat de nou per l'àrea d'Educació- ha visitat també el Col•legi Fundació Sant Vicent Ferrer i l'IES Sant Antoni de Benaixeve amb motiu de l'inici de les classes, i a fi de desitjar-los un feliç curs.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons















Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon