Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz recrimina a Feijóo desconèixer que la Seguretat Social s'exclou del sostre de despesa: 'No està preparat per governar'

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha enlletgit que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, «desconega que la Seguretat Social s'exclou del sostre de despesa» i ha advertit que, per això, «no està preparat per a governar Espanya».

«Algú que desconeix que la Seguretat Social s'exclou del sostre de despesa, no sap com computen els fixos discontinus o s'embolica amb les temperatures no està preparat per a governar Espanya», ha escrit Díaz en una publicació en el seu perfil de Twitter.

Al costat d'aquestes paraules, ha compartit una part de l'entrevista a Feijóo publicada aquest diumenge pel diari ‘La Razón’, en la qual, preguntat per si les pensions han de pujar d'acord amb la inflació, el líder del PP ha assegurat que «de moment, el que sabem és que el Govern no pot pujar més d'un 3% la despesa corrent per un pacte que té amb la UE per a obtindre fons europeus».

Feijóo ha indicat també que «cal preguntar-li al Govern, que és el que va signar aqueix pacte, que si actualitza les pensions conforme a l'IPC, i amb aqueixa limitació imposada per la UE, quants diners quedaria per a tota la resta».

En aquest context, qüestionat pel fet que el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, nega que aquesta limitació de la despesa corrent afecte les pensions, el president del PP ha afirmat «que els pactes amb la UE no es poden incomplir» i ha afegit: «Han de deixar de mentir i han de deixar d'hipotecar el futur dels espanyols».

Díaz ha respost davant això en l'esmentada publicació, mentre Escrivá ha aclarit també que la limitació de la despesa corrent no va afectar les pensions.

En concret, Escrivá ha qüestionat si Feijóo «ignora que l'art. 12 de la LOEPySF (2012 Govern PP) exclou de la regla de despesa a la Seguretat Social?». «O pitjor, sabent-ho, vol desinformar als espanyols i generar inquietud als nostres pensionistes?», ha alertat.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon