Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ahir a Vilamarxant primera etapa de la Volta Ciclista a la província de València

  


La ciutadania de Vilamarxant ha diafrutat durant tota la jornada de hui amb la primera etapa de la Volta Ciclista a la província de València que ha tingut el seu cim amb l'arribada en la localitat del Camp de Túria.

El pelotó ciclista ha disfrutat de la prova inaugural en la qual ha destacat el veí de Vilamarxant, Francisco de Borja Romero, de l'equip Essax, qui ha realitzat una gran competició en esta estrena de la carrera, que compleix la seua dosena edició.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha acompanyat durant tota la jornada al pelotó a bord d'un dels cotxes oficials de la competició per a assegurar-se que el transcurs de la competició transcorreguera amb normalitat i sense incidents.

El propi primer edil ha sigut el responsable en la zona de meta d'entregar els mallots als primers líders de la competició ciclista, que reuneix les millors promeses del ciclisme valencià i nacional.

La ciutadania de Vilamarxant, una vegada més, s'ha bolcat en esta competició demostrant una vegada més la seua passió pel ciclisme, una de les disciplines esportives amb més arrelament en el municipi.

L'alcalde ha destacat "l'espectacle que han oferit tots els corredors que han participat en l'etapa inaugural i que han deixat bona prova de la seua categoria durant tota la jornada".

"Vilamarxant s'ha convertit en la capital del ciclisme provincial durant unes hores i ha sigut una experiència inoblidable", ha seguit Xavier Jorge, qui ha posat l'accent en la importància de fer costat a l'esport.

"Continuarem apostant per les diferents disciplines esportives que es practiquen a Vilamarxant perquè creiem fermament en la importància de la pràctica esportiva i en els valors que transmeten als nostres ciutadans", ha acabat el primer edil.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon