Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ribó sobre el projecte de Yolanda Díaz: "És imprescindible l'acord de l'esquerra transformadora el més prompte possible"


L'alcalde de València i coportaveu de Compromís, Joan Ribó, ha considerat "imprescindible" que l'"esquerra transformadora" arribe a un acord "com més prompte millor" i ha assegurat que la seva formació treballarà "en positiu" perquè el projecte Sumar de la vicepresidenta Yolanda Díaz "arribi a bon fi".

Així s'ha expressat Ribó en una entrevista a L'Hora de la ª1 recollida per Europa Press en què ha desitjat a Díaz "els millors i més ràpids resultats" i ha mostrat la seva disposició a participar-hi: "Podrà comptar amb mi de forma entusiasta".

D'altra banda, Ribó ha insistit que traslladarà la seva decisió sobre tornar-se a presentar a l'alcaldia al setembre, a l'assemblea de Compromís. "He reflexionat, però he quedat que li comentaré als meus companys de Compromís primer".

Ha relatat que aquest estiu va fer el "Camí de Santiago" com a prova per recuperar-se després d'una hèrnia discal que va tenir al gener, i li ha demostrat que es troba en "bones condicions físiques". "Era una prova important", ha assenyalat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon