Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria becarà fins a 1.000 euros a esportistes amb millor trajectòria durant l'any 2021







Amb la llicència federativa en vigor durant l'any passat 2021 i, a més, haver participat en una competició oficial en algun esport reconegut pel Consell Superior d'Esports o per la Federació de Pilota Valenciana. Els potencials beneficiaris hauran d'haver estat empadronats en la localitat al llarg de tot el passat exercici.

Les sol·licituds de les subvencions s'hauran d'acompanyar de diversa documentació per a obtindre les beques econòmiques, com és el cas d'una còpia del llibre de família, els certificats federatius que acrediten els resultats obtinguts en competicions oficials entre l'1 de gener i el 31 de desembre de tot l'any passat 2021. A més, hauran d'acompanyar la sol·licitud d'una relació detallada de les despeses subvencionables en total.

Les despeses que se subvencionaran són aquells derivats de l'adquisició i compra de material i equipament tècnic esportiu per a l'entrenament i la competició, les despeses d'obtenció de les llicències esportives, les quotes de gimnasos, clubs o entitats esportives, inscripcions a competicions i aquells relacionats amb els desplaçaments a les competicions. També s'inclouen les despeses derivades de les revisions mèdiques –proves d'esforç- i altres que puguen ser reconeguts com a indispensables per a la consecució dels objectius previstos i, finalment, les despeses referents a la preparació psíquica, física i tècnica de l'esportista.

La concessió de la subvenció als esportistes de Riba-roja de Túria es realitzarà a través d'un sistema de concurrència competitiva els barems i el compliment de la qual dels requisits serà a càrrec de la corresponent comissió d'avaluació, que podrà dur a terme totes les comprovacions necessàries per a realitzar la qualificació dels mèrits adduïts pels sol·licitants. Aquesta comissió estudiarà els expedients de cada sol·licitud abans de formular la proposta definitiva d'adjudicació de les beques.

El barem de les sol·licituds tindrà en compte la referència del resultat esportiu –només la qualificació entre els ochos primers classificats- i, al mateix temps, dins del mateix nivell se situarà en posicions superiors segons la categoria en la qual haja obtingut la seua qualificació, per la millor qualificació en un determinat nivell, el millor segon resultat esportiu conformement als criteris anteriors i, finalment, el millor tercer resultat esportiu.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria destinarà un total de 6.000 euros en total que es repartiran mitjançant 3 beques de 1.000 euros cadascuna d'elles als tres esportistes més ben situats, una altra ajuda de 500 euros als tres esportistes situats en les posicions quarta, cinquena i sisena i, finalment, cinc beques de 300 euros cadascuna d'elles als esportistes situats en les posicions des del seté lloc fins a l'onzena posició.

Els beneficiaris hauran de presentar, a més de la sol·licitud de subvenció, una còpia de les factures + a cada despesa i un justificant de pagament d'aquestes. Les factures justificatives hauran d'estar expedides a nom de l'esportista i en cas de ser menor o incapacitat un permís del seu tutor legal, estar expedides l'any 2021, ajustar-se al contingut exigit, correspondre a alguns dels conceptes de despeses detallades i una còpia de la factura amb el número de despesa, inclòs.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha ressaltat “el compromís i la voluntat d'aquest equip de govern per promocionar l'esport com a font d'energia i salut per a les persones de la nostra localitat i, per això, aquestes beques suposen un al·licient important perquè els nostres joves se sentean esperonats a continuar amb la pràctica de l'exercici, sense oblidar que l'esport és també una eina de socialització”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon