Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla incorpora un nou agent que permetrà tornar a tindre patrulla nocturna

La Policia Local de Loriguilla ha incorporat un nou agent per reforçar la plantilla i oferir un millor servei a la ciutadania que, així, tindrà cobertes totes les franges horàries del dia.

De fet, gràcies a la nova incorporació, Loriguilla tornarà a tenir patrulla nocturna durant aquest mes d'agost.

Carlos Rodado, alcalde de Loriguilla, ha destacat que la intenció del Consistori és “tenir cobertes totes les franges horàries i, així, donar un servei continu de protecció ciutadana perquè el municipi sigui un lloc segur on viure”.

"L´objectiu és dotar al municipi d´una patrulla nocturna cada jornada i que s´instauri definitivament al llarg del mes d´agost", ha afegit el primer edil.


* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon