Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Emergències activa el risc groc per tempestes a l'interior nord de Castelló

  


 El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha informat que s'activa el risc de nivell groc per tempestes a l'interior nord de Castelló per a aquest dimecres a la veprada.

Emergències ha emès un butlletí d'informació meteorològica per a la tarda en què adverteix de risc groc, un nivell que no activa la premergència en no assolir els llindars de risc important, però que adverteix de possibles problemes en activitats o localitzacions vulnerables que obliguin a adoptar mesures preventives.

Per part seva, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat avisos meteorològics grocs per a l'interior nord de Castelló en advertir de probabilitat de calamarsa i cops forts de vent.

A més, Aemet també té actius avisos grocs per temperatures altes a la província de València i al litoral nord d'Alacant.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon