Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un portal temporal a l''Upside Down' s'obri en el centre de València per als fans de 'Stranger Things'

   Els fans de 'Stranger Things' poden endinsar-se, fins al pròxim 31 de juliol, en Hawkins i fotografiar-se al costat dels espais inspirats en els decorats de la popular sèrie per a sentir-se "un membre més de la colla que formen Once, Max, Will, Dustin, Steve, Mike, Lucas, Nancy i Robin".

   Es tracta d'una acció promocional de Movistar dedicada a la popular ficció de suspens i ciència ficció, escrita i dirigida pels germans Matt i Ross Duffer per a Netflix.

   D'aquesta manera, "els monstres que habiten l'Upside Down tenen una porta d'entrada efímera en la Movistar Experience València", situada en el carrer Ribera, 1.

   En aquest espai, tribut a la sèrie amb la seua particular ambientació clàssica dels 80, es podran descobrir a més, alguns dels secrets de la sèrie i dels seus personatges amb unes ulleres 3D, per a desafiar l'enigma de la Creel House, o demostrar ser un gran fan en el quiz interactiu per a aconseguir optar a diferents premis, expliquen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

   La benvinguda a l'espai és una recreació volumètrica del clevill que serveix de portal entre el nostre món i l''Upside Down', visible des de l'exterior de la tenda. Després de recórrer els espais, els visitants podran passar una estona jugant als millors jocs dels 80 en la zona Arcade.

   A més, es busca al fan més creatiu de la sèrie a través del repte #StrangerThingsEnMovistar. Entre tots els assistents que graven i pugen un TikTok amb aquest hashtag, es triarà al millor, que aconseguirà el pack definitiu per a gaudir de la sèrie: marxandatge exclusiu de 'Stranger Things', una televisió de 50" i una màquina de crispetes.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon