Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVAJ convoca una nova edició dels premis #Noemtoqueselwhatsapp

Hi poden participar joves de 14 a 24 anys de centres educatius, associacions juvenils i centres o serveis de joventut municipals

Les modalitats són fotografia, vídeo, arts escèniques, música, microrelat i arts plàstiques

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat una nova edició dels Premis #Noemtoqueselwhatsapp amb què es pretén reconèixer els projectes de joves en diverses modalitats artístiques que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones. 

D'acord amb les bases d'aquesta edició, publicades al DOGV , les sis modalitats a què es pot concórrer són fotografia, vídeo, arts escèniques, música, microrelat i arts plàstiques, i es concedirà un premi per categoria a cadascuna de les modalitats artístiques de 500 euros cadascun.  

La convocatòria està oberta a la participació dels centres educatius, de les associacions inscrites al cens d'associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut i dels centres juvenils o serveis de joventut dependents de les administracions locals. 

Respecte a les categories se n'han establert dues per modalitat: una de 14 a 17 anys i l'altra de 18 a 24. Els treballs de vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques hauran d'estar realitzats per un grup d'almenys tres joves . En les modalitats de fotografia i microrelat, l'autoria podrà ser individual.

Treballs i presentació 

Les obres hauràs de ser originals i inèdites. En fotografia es poden presentar un màxim de tres obres, independents o que formen una sèrie, i els vídeos seran d'un màxim de 60 segons de durada. 

Per a la modalitat de teatre i dansa es proposarà un espectacle de composició pròpia i un màxim de 3 minuts, i respecte a la música es podran presentar peces de composició pròpia i un màxim també de 3 minuts. 

Els microrelats tindran una extensió màxima de 200 paraules i es presentaran en pdf i, finalment, a l'apartat d'arts plàstiques es podran presentar còmics, grafits o cartells. 

Les obres que es presenten en les modalitats de vídeo, arts escèniques i música han d'estar allotjades a una plataforma digital, d'àudio o de vídeo. 

El termini de presentació de sol·licituds per concórrer als premis serà des del 9 de juliol fins al 14 d'octubre del 2022. L'IVAJ, amb l'assessorament de persones expertes, seleccionarà les obres que, per les seves característiques, siguen més adequades per ser difoses a les seves activitats o xarxes socials, o per formar part de l'exposició #Noemtoqueselwhatsapp 2022.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon