Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVAJ convoca una nova edició dels premis #Noemtoqueselwhatsapp

Hi poden participar joves de 14 a 24 anys de centres educatius, associacions juvenils i centres o serveis de joventut municipals

Les modalitats són fotografia, vídeo, arts escèniques, música, microrelat i arts plàstiques

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat una nova edició dels Premis #Noemtoqueselwhatsapp amb què es pretén reconèixer els projectes de joves en diverses modalitats artístiques que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones. 

D'acord amb les bases d'aquesta edició, publicades al DOGV , les sis modalitats a què es pot concórrer són fotografia, vídeo, arts escèniques, música, microrelat i arts plàstiques, i es concedirà un premi per categoria a cadascuna de les modalitats artístiques de 500 euros cadascun.  

La convocatòria està oberta a la participació dels centres educatius, de les associacions inscrites al cens d'associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut i dels centres juvenils o serveis de joventut dependents de les administracions locals. 

Respecte a les categories se n'han establert dues per modalitat: una de 14 a 17 anys i l'altra de 18 a 24. Els treballs de vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques hauran d'estar realitzats per un grup d'almenys tres joves . En les modalitats de fotografia i microrelat, l'autoria podrà ser individual.

Treballs i presentació 

Les obres hauràs de ser originals i inèdites. En fotografia es poden presentar un màxim de tres obres, independents o que formen una sèrie, i els vídeos seran d'un màxim de 60 segons de durada. 

Per a la modalitat de teatre i dansa es proposarà un espectacle de composició pròpia i un màxim de 3 minuts, i respecte a la música es podran presentar peces de composició pròpia i un màxim també de 3 minuts. 

Els microrelats tindran una extensió màxima de 200 paraules i es presentaran en pdf i, finalment, a l'apartat d'arts plàstiques es podran presentar còmics, grafits o cartells. 

Les obres que es presenten en les modalitats de vídeo, arts escèniques i música han d'estar allotjades a una plataforma digital, d'àudio o de vídeo. 

El termini de presentació de sol·licituds per concórrer als premis serà des del 9 de juliol fins al 14 d'octubre del 2022. L'IVAJ, amb l'assessorament de persones expertes, seleccionarà les obres que, per les seves característiques, siguen més adequades per ser difoses a les seves activitats o xarxes socials, o per formar part de l'exposició #Noemtoqueselwhatsapp 2022.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon