Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca també en 2022 ajudes per als esportistes locals


 L'Ajuntament destinarà en 2022 77.000 euros per a subvencionar clubs locals i esportistes de base i d'elit

L'Ajuntament de l'Eliana ha tornat a convocar en aquest 2022 les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals per la seua participació en competicions, així com per l'organització d'esdeveniments. L'objectiu d'aquesta línia pública d'ajudes, que va implantar l'any passat i que està dotada amb 77.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l'ocupació de l'oci al municipi.

Les ajudes, que s'atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d'actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions -oficials o no oficials- de qualsevol àmbit en la temporada 2021/2022. La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les està obert fins al pròxim 31 de juliol. Les sol·licituds i la documentació justificativa s'haurà de presentar als serveis administratius del Poliesportiu Municipal o a través de la Seu Electrònica, on es poden consultar també les bases i descarregar la sol·licitud.

L'edil de l'àrea, Concha Montaner, ha recordat que aquesta línia busca impulsar l'activitat esportiva al municipi, promocionar l'esport federat i de base i recolzar als esportistes d'elit de l'Eliana.




* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon