Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Javier Perianes i l'OCV clausuren la temporada amb concerts a Cullera, Borriana i Lliría

   Javier Perianes, en les seues facetes de pianista i director, clausura amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) la temporada 2021-2022 amb tres concerts a les localitats de Cullera, Borriana i Llíria que se celebraran els dies 22, 23 i 24 de juliol, respectivament.

   L'artista de Huelva, reconegut com el pianista més internacional de la seua generació, tocarà i dirigirà des del teclat a la formació titular de les Arts en un monogràfic atractiu dedicat a Beethoven amb les seues obres 'Concierto para piano número 1 en do major, opus 15', i 'Concierto para piano número 3 en do menor, opus 27'.

   Els concerts s'emmarquen en la gira autonòmica de 'Les Arts amb tu', que durant els mesos de juny i juliol ha oferit recitals lírics, òpera representada, música de cambra i vetlades simfòniques en més de 20 municipis de la Comunitat Valenciana a càrrec dels artistes del Centre de Perfeccionament, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i el camió escenari de 'Les Arts Volant'.

   La gira 'Les Arts amb Tu' s'adscriu a la línia de la programació 'Les Arts és per a Tots', que promou accions d'obertura i proximitat per a acostar l'activitat artística del teatre a tota la ciutadania. La clausura del I Festival de Llíria aquest diumenge 24, en el teatre de la Banda Primitiva, serà l'última actuació de la 'tournée' autonòmica prèvia a l'aturada estival.

   Després de l'estiu, 'Les Arts amb Tu' marcarà també l'inici de l'activitat de l'OCV al mes de setembre. Així, i dins de l'aposta per una programació deslocalitzada, James Gaffigan, director musical de les Arts, inaugurarà la dessetena temporada l'1 de setembre a Altea, amb obres d'Esplá, Mozart i Schumann en el faristol, un programa que repetirà el dia 2 d'eixe mateix mes a Torrent i el dia 3 a Torrevella.


* Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon