Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ferran Barberà pren possessió com a diputat de Compromís en substitució d'Oltra


   

   Ferran Barberà ha pres possessió aquest dimecres com a diputat de Compromís en Les Corts en substitució de l'ex-vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra.

   A l'inici del ple, Barberà ha promès el càrrec, un escó que inicialment corresponia a Teresa García per l'ordre de la llista electoral però al que ella va renunciar per a dedicar-se al seu lloc com a directora general d'Emprenedoria.

   Nascut en 1991, el nou diputat de la coalició va ser triat en 2015 regidor del seu poble, Guadassuar (València), en les delegacions de Cultura, Festes i Patrimoni, un càrrec que va revalidar en 2019 assumint les responsabilitats de Cultura, Joventut i Turisme. Un any abans va començar a treballar com a professor de clarinet.

   A nivell orgànic, Barberà va formar part de l'executiva comarcal del Bloc entre 2016 i 2021, després del que des de juny de 2021 és membre de l'executiva nacional de Més-Compromís (antic Bloc) com a secretari de Formació i Convencions Nacionals.

   A més, després de formar part de la coordinadora nacional de Joves-PV des de 2018, el febrer passat va entrar en la comissió de Garanties i en la coordinadora comarcal de la Ribera Alta (València) de l'organització juvenil de Compromís.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon