Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant treballa per a implantar el cens digital de les empreses del polígon amb subvenció de l'IVACE

#vilamarxant

L'àrea dirigida per Víctor Sanchis es troba treballant amb l'empresa Segurinter per a, a més de la implantació del cens digital, geolocalitzar i incloure les empreses de l'àrea industrial en la plataforma empresarial Lokinn.

Tot este projecte, subvencionat íntegrament per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, permetrà que les empreses del polígon puguen presentar els seus productes, oferir els seus residus, adquirir matèries primeres o sòl industrial d'entre els més de 65 parcs industrials que estan adherits al portal Lokinn.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que esta ferramenta de big data i geolocalització "ofereix importants avantatges a les empreses, però també permet a l'Ajuntament gestionar incidències, reportar avisos, generar alertes per incendi, comunicar interrupcions del subministrament d'aigua potable i portar l'històric de la gestió del polígon, entre moltes altres aplicacions més".

Així mateix, per a redactar el Pla de Seguretat i Emergències resulta imprescindible tindre el cens digital d'activitats per a determinar els possibles riscos derivats per l'activitat.

"Esperem finalitzar al més prompte possible el cens per a abordar el necessari Pla de Seguretat i Emergències del Polígon Enchilagar del Rullo, una exigència històrica dels empresaris i que l'Associació d'Empresaris del Polígon exigeix des de fa lustres", ha acabat el regidor.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon