Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla ha organitzat una àmplia programació d'activitats amb motiu de la festivitat de Sant Joan


L'Ajuntament de Loriguilla, des de la regidoria de Festes que dirigeix Sara Navarro, ha organitzat una àmplia programació d'activitats amb motiu de la festivitat de Sant Joan, que podran gaudir-se del 24 al 26 de juny.

A més, des de la regidoria de Joventut, encapçalada per Javier Cervera, se celebrarà el Lorifest, un festival replet d'activitats dirigides a la joventut que tindrà lloc del 7 al 10 de juliol.

La regidora de Festes ha mostrat la seua alegria per "tornar a poder realitzar, per fi, després dels anys de pandèmia i restriccions, una de les festes més entranyables de la localitat, la de Sant Joan".

També ha destacat que des de l'Ajuntament s'ha treballat "sense descans per a traure unes festes avance Sant Joan avance que tornen a unir al poble de Loriguilla". "Espere que les activitats programades siguen del grat de tots i totes i que puguem gaudir d'uns dies de festa i diversió en companyia de familiars i amics", ha conclòs.

Per part seua, el regidor de Joventut ha remarcat la importància de crear espais d'oci per als més joves i motivar-los a gaudir en el municipi. Així bé, ha afegit: "Espere que els joves de Loriguilla acullen les activitats amb entusiasme i les gaudisquen amb responsabilitat".

Festes de Sant Joan

El primer dia d'activitats, el divendres 24, els més xicotets i xicotetes podran passar un matí molt divertit ballant, ja que hi ha programada una activitat de ball infantil a càrrec del Grup de *Danses de Loriguilla a les 11.30 hores en la plaça Major.

Aqueix mateix dia a la vesprada hi haurà una festa Tik Tok i a la nit, a les 23.30 hores, se celebrarà un discomóvil amb regals. Els dos esdeveniments seran en la plaça Major.

El dissabte 25 al matí està programat una activitat en la qual els més xicotets i xicotetes cuinaran i es divertiran: Minichef Loriguilla.

A la vesprada, a les 19.30 hores, la Societat Musical Sant Joan Baptista oferirà un concert en honor a Sant Joan en el Teatre Municipal. A les 22.30 hores els veïns i veïnes gaudiran del musical "De Cinema" i la nit continuarà amb l'espectacle "Lia-et", amb música en directe dels 80 i 90.

El diumenge 25, a les 12.00 hores, se celebrarà la tradicional Missa en honor al patró de Loriguilla Sant Joan Baptista amb la Societat Musical i el Cor del municipi. A continuació, es dispararà una mascletá en la plaça de l'ajuntament.

Les festes finalitzaran amb la processó en honor al patró, a les 20.00 hores, i un espectacle de focs artificials al carrer Major amb el passeig de València.

Lorifest

El Lorifest començarà amb una activitat per a combatre la calor estiuenca. El dijous 7 a la vesprada hi haurà un súper patinador d'aigua al carrer Iryda.

El divendres 8 es viurà la gran festa Holi, amb música i molt color, mentre que el dissabte els joves podran gaudir de més de 3 hores de pur espectacle a partir de les 23.30 hores.

Com a colofó a aquest Lorifest s'ha organitzat un *tardeo temàtic amb diversos *Djs, concerts i música en directe, que se celebrarà el diumenge 10 a partir de les 18.00 hores en el recinte de la piscina municipal.

 



* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon