Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agenda Urbana prepara activitats a l'Eliana per al mes de juny


#laeliana

L'objectiu és comptar amb la màxima participació social per a establir el pla d'acció local

L'Ajuntament de l'Eliana, en el marc de l'Agenda Urbana, ha organitzat un programa d'activitats per a aquest mes de juny amb l'objectiu de recaptar consideracions de la ciutadania, així com d'associacions, agents econòmics i socials per a planificar el desenvolupament sostenible i establir un pla d'acció local.

Així, arrancarà aquest mateix divendres 10, a les 18 hores, amb una sessió informativa a l'Ajuntament en el qual s'exposarà a la ciutadania com s'està elaborant i dissenyant aquest pla. A continuació, tindrà lloc una marxa exploratòria o Passeig de Jane que partirà des de la plaça del País Valencià. Aquesta experiència buscarà trobar i posar en comú deficiències o, per contra, bones pràctiques o punts concrets que siguen considerats com a exemplaritzants i replicables a la resta de la ciutat.

El programa continuarà el dimecres 15 amb una nova sessió oberta a la ciutadania en la qual es plantejaran les conclusions de l'activitat anterior, seguida d'un taller de propostes en el qual se seleccionaran aquells projectes considerats com a principals i que hauran de liderar la transformació urbana, territorial, social, econòmica i institucional de l'Eliana. La cita tindrà lloc al Centre Sociocultural a partir de les 10 hores. 

Finalment, el dimarts 21 es realitzarà un mapatge col·lectiu, precedit d'una altra sessió de seguiment des de les 18.30 hores. Aquesta última acció contemplarà experiències i percepcions dels veïns i veïnes que puguen ser susceptibles de ser incloses en el pla d'acció, la detecció de bretxes dels diferents documents provisionals ja executats i l'elaboració de continguts de manera oberta.

Les persones interessades a participar o a rebre més informació poden contactar amb el correu electrònic participacio@leliana.es o el WhatsApp 673 324 068.

L'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor l'Agenda Urbana, que suposarà un vertader full de ruta i marcarà l'estratègia i les accions a dur a terme fins a 2030. "Esperem per a això comptar amb elianers i elianeres per a desenvolupar, entre tots, un projecte de ciutat modèlic: participatiu, sostenible, pròsper i centrat en el benestar i la qualitat de vida de les persones", ha recordat.

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon