Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agenda Urbana prepara activitats a l'Eliana per al mes de juny


#laeliana

L'objectiu és comptar amb la màxima participació social per a establir el pla d'acció local

L'Ajuntament de l'Eliana, en el marc de l'Agenda Urbana, ha organitzat un programa d'activitats per a aquest mes de juny amb l'objectiu de recaptar consideracions de la ciutadania, així com d'associacions, agents econòmics i socials per a planificar el desenvolupament sostenible i establir un pla d'acció local.

Així, arrancarà aquest mateix divendres 10, a les 18 hores, amb una sessió informativa a l'Ajuntament en el qual s'exposarà a la ciutadania com s'està elaborant i dissenyant aquest pla. A continuació, tindrà lloc una marxa exploratòria o Passeig de Jane que partirà des de la plaça del País Valencià. Aquesta experiència buscarà trobar i posar en comú deficiències o, per contra, bones pràctiques o punts concrets que siguen considerats com a exemplaritzants i replicables a la resta de la ciutat.

El programa continuarà el dimecres 15 amb una nova sessió oberta a la ciutadania en la qual es plantejaran les conclusions de l'activitat anterior, seguida d'un taller de propostes en el qual se seleccionaran aquells projectes considerats com a principals i que hauran de liderar la transformació urbana, territorial, social, econòmica i institucional de l'Eliana. La cita tindrà lloc al Centre Sociocultural a partir de les 10 hores. 

Finalment, el dimarts 21 es realitzarà un mapatge col·lectiu, precedit d'una altra sessió de seguiment des de les 18.30 hores. Aquesta última acció contemplarà experiències i percepcions dels veïns i veïnes que puguen ser susceptibles de ser incloses en el pla d'acció, la detecció de bretxes dels diferents documents provisionals ja executats i l'elaboració de continguts de manera oberta.

Les persones interessades a participar o a rebre més informació poden contactar amb el correu electrònic participacio@leliana.es o el WhatsApp 673 324 068.

L'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor l'Agenda Urbana, que suposarà un vertader full de ruta i marcarà l'estratègia i les accions a dur a terme fins a 2030. "Esperem per a això comptar amb elianers i elianeres per a desenvolupar, entre tots, un projecte de ciutat modèlic: participatiu, sostenible, pròsper i centrat en el benestar i la qualitat de vida de les persones", ha recordat.

 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon