Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV demana ampliar el termini per a presentar el relleu de la consellera Bueno al Senat


   El PSPV ha sol·licitat una ampliació del termini de presentació de candidatures per a la designació del senador que substituirà a l'actual consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno.

   El mes passat, la catedràtica de Filologia Francesa i exsenadora per designació autonòmica va deixar la cambra alta per a assumir aquesta conselleria, amb seu a Alacant, en substitució de Carolina Pascual dins d'una àmplia remodelació del govern valencià.

   El dimecres passat, dia que expirava el termini, la síndica socialista en Les Corts, Ana Barceló, ha presentat un escrit al president de la cambra autonòmica, Enric Morera, per a demanar una ampliació fins a dilluns que ve 27 de la presentació de candidatures a senador i al seu suplent, com a marca la Llei 9/2010 de designació de senadors en representació de la Comunitat Valenciana.

(EP)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon