Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 12 de juny a Bétera la X Marxa Cicloturista Solidària de AVAPACE


  •  La Marxa es presentarà aquest dissabte a les 18:00h a la Casa de la Cultura.

 

Bétera vestirà aquest diumenge el mallot daurat per a celebrar la X Marxa Cicloturista Solidària de l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). I ho farà amb un padrí d'excepció, el ciclista Miguel Induráin que més vegades seguides ha eixit victoriós del Tour de França. Una desena edició que enguany coincideix amb el 50 aniversari d'AVAPACE i que, tal com explica l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, "estem orgullosos d'acollir ací per tot el que implica col·laborar amb aquesta bonica Associació que tant fa per les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies".

La carrera, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de juny, eixirà de l'Albereda a les 08:30h i recorrerà més de 90 km per les poblacions veïnes de Camp de Túria. Després de l'eixida l'Albereda es vestirà de festa per a celebrar aquests dos esdeveniments de AVAPACE i comptarà amb nombroses activitats entre les quals es troben exhibicions de boccia, un circuit-demostració amb cadires de rodes, una batucada o el concert de Ramonets que farà gaudir a xicotets i grans en aquesta jornada esportiva.

L'arribada a meta està prevista a les 12:30h encara que la carrera es podrà seguir per internet i en pantalles. Una Marxa en la qual participaran multitud de corredors i que estarà abrigallada per ciclistes com Ángel Casero, Ricardo Ten o Maurice Ekhard, entre molts altres.

 

Presentació de la Marxa

Aquesta desena edició es presentarà aquest dissabte 11 de juny a les 18:00h a la Casa de la Cultura de Bétera que està prevista s'òmpliga de veïns i veïnes enamorats del ciclisme i que vulguen participar d'aquest gran esdeveniment que conjuga a la perfecció l'esport amb la solidaritat.

A la presentació assistirà, com no podia ser d'una altra manera, Miguel Induráin, padrí de la carrera i que rodarà el diumenge als peus de la Calderona.

Una gala que estarà amenitzada amb música i màgia en directe per a tots els assistents.

 Bétera i AVAPACE

El nexe d'unió de Bétera amb AVAPACE és molt gran perquè l'associació compta en el municipi amb el Centre d'Educació Especial Verge d'Agost i el Centre de Dia "Alfàbegues" amb nombrosos usuaris que participen al costat dels seus cuidadors en multitud d'activitats i propostes municipals.

"La labor que es realitza des d'AVAPACE a Bétera és inimaginable, des de l'administració local treballem colze a colze amb ells per a oferir-los les bondats i serveis del nostre municipi i sempre ens corresponen amb un gran somriure. Sense anar més lluny, fa unes setmanes els acompanyem a visitar el nostre Hort de les Alfàbegues en una experiència sensorial carregada de la gran història i tradició que embolica les nostres festes d'Agost".

Aquesta cita, a la qual l'Ajuntament ha convidat a tota la ciutadania, és una bonica causa que omplirà Bétera de ciclisme i solidaritat.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon