Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença oficialment la construcció de la Casa de la Cultura de Sant Antoni de Benaixeve

#sanantoniodebenageber

El divendres 17 de juny  passat es va procedir a signar el acta de replanteig de la Casa de la Cultura de Sant Antoni de Benaixeve . Es preveu la finalització en un any i mig, es a dir per a fin del 2023.

Divendres passat es produïa la signatura de l'acta de replanteig previ del projecte de la Casa de la Cultura de Sant Antoni de Benaixeve, un projecte que es va presentar públicament el setembre passat.

Amb la signatura oficial de l'acta de replanteig comença l'obra i el termini de construcció de la Casa de Cultura. Sant Antoni construirà la Casa de Cultura en un solar abandonat que es troba al costat del Col·legi 8 d'Abril, un lloc que té una estructura també abandonada d'un projecte de poliesportiu de l'etapa del Partit Popular d'Eugenio Cañizares i que va deixar abandonada i sense cap moviment. L'estructura es va realitzar amb l'aportació d'una urbanitzadora beneficiària del PGOU que, en principi semblava que anava a construir gran part del poliesportiu, però que finalment va reduir la seua aportació a no més de 800.000 euros. En aquesta obra s'han vingut desemborsant més quantitats en diferents legislatures des del 2007, sense avançar res.

 L'edifici constarà de cinc àrees funcionals distribuïdes en 4 nivells, amb múltiples espais perquè la població, les associacions del municipi i el consistori puguen desenvolupar les seues activitats socioculturals: Administració i Auditori (sala de més de 1000m2), Biblioteques (d'adults i infantil), Cafeteria,  Aules/Tallers/Sales multiusos/Emissora de ràdio i  aparcament públic de 48 places

La planta d'accés (amb auditori, biblioteca i emissora de ràdio) comptarà amb una superfície de més 1500 m².   La següent planta inferior (biblioteca infantil i diversos espais) serà de 622 m² i finalment, la planta de l'aparcament ocuparà un espai de més de 2300 m² amb sales polivalents i l'àgora incloses. 

Amb la signatura d'aquest document, comencen les obres de construcció d'aquest nou espai que es preveu estarà finalitzat en un any i mig, es a dir per a fin del 2023.

L'empresa que va guanyar la licitació va ser l'empresa DOALCO SA, a qui se li va adjudicar la construcció.

Maqueta Casa de Cultura

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon