Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil: El projecte europeu Bridge 2030 d'intercanvis culturals arriba a la fase final

#Benaguasil
Aquesta iniciativa per apropar la gestió pública a la joventut s'emmarca en la participació de l'Ajuntament de Benaguasil al programa europeu Bridge 2030. Realitzar intercanvis culturals ha estat la proposta més votada entre totes les plantejades pels joves de Benaguasil.

El saló de Plens de l'Ajuntament de Benaguasil ha estat l'escenari de la jornada de cloenda del Projecte Europeu Bridge 2030, en què ha participat l'alumnat de 2n ESO de l'IES Benaguasil que des de principis d'any han estat treballant en aquest projecte per acostar-los la Agenda 2030 i implicar-los a la vida política del municipi.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde Ximo Segarra i ha comptat amb la presència dels regidors de Projectes Europeus, Stephane Soriano, i de Joventut, Ana Aleixandre.

Sota el nom "La joventut a ple", l'alumnat ha participat en la realització d'un simulacre de sessió plenària a l'Ajuntament on cada grup de treball ha presentat les diferents propostes treballades: lloguer de patinets elèctrics, aprofitament de l'aigua a zones municipals, intercanvis culturals a Europa, lloguer de bicicletes pel poble de BenBici, zones per fer esport a l'aire lliure o un cinema municipal.

Després de l'exposició s'ha procedit a la votació, sent el projecte la iniciativa del qual pretén posar en marxa intercanvi juvenil amb altres ciutats europees la que més vots ha obtingut, i que portarà el grup vencedor a viatjar a Guardistallo el proper mes de setembre dins del projecte rEU-Discovery.

Amb aquesta jornada es posa punt final a aquest projecte cofinançat per la Unió Europea BRIDGE2030, dins el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus, i liderat per l'Ajuntament de Benaguasil.

El regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, ha manifestat sentir-se “orgullós que Benaguasil hagi liderat aquest projecte dirigit a la joventut de Benaguasil, i on l'alumnat de l'IES ha participat de forma molt activa per expressar i dissenyar el futur que volen per a Benaguasil, demostrant la importància que la joventut s'impliqui a la presa de decisions del seu municipi”.





* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon