Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Baldoví diu que el futur d'Oltra serà una decisió 'personal i col·lectiva' i demana 'mesura i prudència' a Puig

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha reiterat aquest dilluns la seva confiança a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha recalcat que el seu futur ha de ser fruit d'una decisió "personal", però també "col·lectiva", i ha demanat al president valencià, el socialista Ximo Puig, que actuï amb "mesura" i "prudència" i no adopti posicions "unilaterals".

Així ho ha assenyalat Baldoví en una roda de premsa al Congrés en què ha admès que es pot estar "equivocant políticament" amb el seu tancat suport a Oltra, que ha estat imputada pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada.

"Si crec que una persona és innocent què faig?", s'ha preguntat, incidint que no es pot posar de "perfil" i que considera que "personalment" la postura correcta és defensar la seva companya, que veu com a víctima d'una "cacera" de la qual ha responsabilitzat l'"extrema dreta".

DECISIÓ CONSENSUADA

A poques hores de la reunió en què la direcció de Compromís analitzarà la situació, Baldoví ha deixat clar que les decisions que adoptin hauran de combinar la posició "personal" de la vicepresidenta i la "col·lectiva" de la coalició valenciana i que es prendrà "la millor" per a ella i també la "més correcta" per al conjunt de l'organització i per a la defensa dels interessos que volen defensar per a la ciutadania de la comunitat.

Baldoví ha assenyalat que no s'està "parlant en cap cas de cap dimissió" i ha reclamat a Puig que "no prengui decisions precipitades", que "entengui que aquestes decisions són complicades i difícils i que s'han d'acordar".

"Això no va de dos, tres dies o una setmana, prendrem la decisió que haguem de prendre, però la prendrem tots d'acord", ha apuntat, incidint que les decisions d'un govern de coalició com el valencià han de ser "consensuades" ". "Estic segur que Puig és una persona molt prudent i mesurada i que sap que és president, entre altres coses, gràcies als vots de Compromís", ha postil·lat.

Després de recordar que, "de moment Oltra no és culpable de res", Baldoví ha assenyalat que les imatges en què se la veia ballant dissabte passat no corresponien a "una festa" sinó a un acte de la coalició que va acabar, com és costum, amb lactuació duna banda valenciana.

* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon