Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Zoo llança 'Grauera', un nou tema que evoca el trànsit a la vida adulta


   

   La banda valenciana Zoo estrena 'Grauera', una cançó gravada en directe en el port de Gandia i que evoca el trànsit cap a la vida adulta.

   Un any després del llançament del seu últim àlbum, 'Llepolies', el grup proposa els seus seguidors nova música i videoclip que veuen la llum a sis mesos de la seua "esperada fi de gira" en el Wizink Center de Madrid i en el Palau Sant Jordi de Barcelona.

   'Grauera' és el nom d'aquest single gravat en directe en el port de Gandia i que compta amb la col·laboració de Sandra Monfort i Lia Kali als cors, Clapas a la bateria i David Martínez a la trompeta.

   El videoclip va ser rodat el passat mes d'abril per ElHombreViento a l'interior d'un dels rafals del port de Gandia, situat al pintoresc barri del Grau.

   "És un cant a l'amor, a la rutina, i al trànsit a això que anomenem la vida adulta, dibuixant un retrat costumista i romàntic de la vida en un poble portuari", expliquen els responsables de la producció en un comunicat.

   Amb aquest tema, Zoo torna als ritmes lents més rappers, acostant-se al soul, sense abandonar els beats electrònics propis del seu estil musical.

   A més, per a aquesta ocasió, ha sumat nous elements instrumentals que donen a la cançó una sonoritat única i poc usual en la banda de Gandia. Dos coristes, bateria i trompeta participen en aquest tema, amb un so que va ser registrat en directe durant el rodatge del clip.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon