Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant invertirà prop de cinc milions d'euros, a un any de les eleccions

           

 Més de 3.500.000 d'euros en l'asfaltat, adequació, senyalització i il·luminació de carrers, camins, vies de ciclovianants i zones recreatives de Vilamarxant, distribuïdes al llarg de tot el nucli urbà i l'extraradi.

Segons la nota emessa per el govern municipal, són prop de cinc milions d'euros que " suposaran la major inversió realitzada en la història de Vilamarxant per a renovar, actualitzar i condicionar el terme municipal i els seus edificis".

D'esta manera, es tractarà de solucionar un problema històric que arrossegava el municipi del Camp de Túria des de fa dècades.

En concret, l'equip de govern, liderat, invertirà més de 3.500.000 d'euros en l'asfaltat, adequació, senyalització i il·luminació de carrers, camins, vies de ciclovianants i zones recreatives de Vilamarxant, distribuïdes al llarg de tot el nucli urbà i l'extraradi.

La millora d'accessos a zones disseminades, urbanitzacions i camps, així com l'accessibilitat en el nucli urbà repercutirà en la seguretat de la ciutadania de Vilamarxant i les persones visitants.

"L'objectiu principal d'esta inversió és millorar la qualitat de vida de totes les persones de Vilamarxant. Per esta raó signarem el major pressupost d'inversió en carrers i camins de la història de la localitat", ha explicat l'alcalde Xavier Jorge.

En esta línia, el primer edil ha explicat que l'Ajuntament "ha mantingut nombroses reunions amb associacions, empreses i professionals de tot el territori per a conéixer les seues inquietuds i necessitats".

D'altra banda, el Consistori emprarà prop de 700.000 euros en l'adquisició, millora, actualització i posada en funcionament d'edificis públics.

Els centres escolars, la Casa de la Cultura, el Centre Club de Convivència, el Museu, el Castell, la Policia Local, l'àrea recreativa de la Pedrera del Rei, la Bàscula, la Casa de la Joventut o el Trinquet, entre altres, seran susceptibles d'importants millores i renovacions.

Finalment, el polígon d'Enchilagar del Rullo també rebrà la inversió de quasi 400.000 euros amb l'objectiu de convertir esta zona industrial en l'àrea de referència de la comarca del Camp de Túria gràcies a l'arribada de noves empreses i la progressió de les ja instal·lades.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon