Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant adquireix unes porteries de futbol sala antibolcada


Només els municipis de Gandia, Elda i ara Vilamarxant tenen estes porteries que compten amb l'última tecnologia per a garantir la seguretat de les persones que juguen a futbol sala.

Les porteries, de gran solidesa i rigidesa, tenen una base de suport suficient perquè siguen estables i que permeten el despenge apropiat de la xarxa. A més, tenen uns contrapesos de material elàstic que permeten augmentar l'estabilitat enfront de la bolcada i rodes desmuntables per a facilitar el transport quan no estiga en ús.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, ha expressat la seua satisfacció amb esta inversió: "Vilamarxant és un municipi en el qual el futbol sala té molta afició. Els nostres jugadors mereixen tindre el millor equipament per a disfrutar de l'esport en les millors condicions i estes porteries ofereixen la seguretat que anhelem".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha incidit en la importància de la seguretat: "Ja siga futbol sala o qualsevol altra activitat esportiva hem d'apostar per l'equipament més actual per a evitar possibles problemes derivats de caigudes o bolcades accidentals".





* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon