Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Veïns i veïnes de Sant Antoni podran visitar el poble de Benagéber per la 'Fira dels Pobles Amics'

La Fira és el 21 de maig i l'Ajuntament de Sant Antoni organitza un autobùs, amb plaçes limitades

L'Ajuntament organitza la visita amb autobús per a tots els veïns i veïnes que vullguen assistir

Sant Antoni de Benaixeve ha sigut convidat per l'Ajuntament de Benagéber a la seua tradicional “Fira dels Pobles Amics”, que enguany torna en gran després de la pandèmia. 

Per això des del Consistori de Sant Antoni de Benaixeve s'organitza una visita a Benagéber per a tots els veïns i veïnes que hi vullguen assistir. Serà el pròxim 21 de maig amb autobús, amb eixida a les 9 hores des de l'aparcament de l'institut. L'autobús serà gratuït i les places limitades, per la qual cosa cal inscriure's abans del 17 de maig a través del següent formulari: 

Una volta allí, els assistents podran gaudir dels actes programats en la Fira, on també hi seran presents altres municipis com Sant Isidre de Benaixeve. El nostre Ajuntament tindrà la seua caseta pròpia amb material promocional i una degustació oferida per la Unió de Pensionistes de Sant Antoni de Benaixeve. 

A les 14.30 hores hi haurà paella oferida per l'Ajuntament de Benagéber. La ració de paella (inclou una beguda, coberts i gelat) costa 5 euros i les persones que ho desitgen poden comprar el tiquet en la taquilla situada en la Fira.

La tornada des de Benagéber serà a les 17.30 hores.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon