Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una Escola de Pares i Mares que a Loriguilla ha sigut organitzada per l'Escola Infantil Mandarina


L'Escola Infantil Mandarina posa en marxa la primera Escola de Pares i Mares 


La setmana passada, l'Escola Infantil Mandarina de Loriguilla va realitzar  la primera Escola de Pares i Mares amb l'objectiu d'involucrar a les famílies en l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes.

En la trobada, que va tindre molta afluència, es van tractar temes com el desenvolupament del llenguatge i els seus possibles senyals d'alarma, com aplicar la disciplina positiva i com actuar davant una "rabieta".

A més de les professores i l'equip directiu, aquesta primera Escola de Pares i Mares va comptar amb la presència de Sandra Ferrà, logopeda i especialista en atenció precoç.

D'altra banda, es va aprofitar la reunió per a realitzar un sondeig a les famílies i descobrir quins temes són d'interés per a les famílies per a continuar tractant-los en les pròximes trobades.

L'objectiu de Mandarina és continuar amb l'Escola de Pares i Mares el pròxim curs i dur a terme una trobada com a mínim una vegada per trimestre.

D'aquesta manera, la relació entre l'Escola Infantil i les famílies continua afermant-se, ja que la implicació dels pares i mares en l'aprenentatge dels seus fills i filles és primordial per a un correcte desenvolupament.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon