Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segona fase del Bono Compra de L'Eliana dilluns 9 de maig


L'Eliana obrirà la segona fase del Bono Compra dilluns que ve



La ciutadania que no haja participat en la primera fase podrà descarregar els bons en elicompra.es

La campanya Bono Compra de l'Eliana obrirà una segona fase dilluns que ve, 9 de maig, per a posar en circulació 4.749 bons no consumits en la primera fase finalitzada recentment. D'aquesta manera, aquells veïns i veïnes que no han participat en el període anterior podran descarregar els bons disponibles en elicompra.es, amb descomptes directes de fins al 50%, per a utilitzar-los fins al pròxim 30 de juny. Com a novetat, en aquesta fase la persona usuària haurà d'indicar en quin comerç desitja consumir-ho, d'entre els adherits amb bons encara disponibles. 

Després d'introduir les seues dades, cada elianer i elianera podrà entregar els bons acreditant la seua titularitat amb el DNI. No obstant això, les persones que necessiten ajuda en aquest procés, podran acudir presencialment al Centre Sociocultural de dilluns a dijous de 10 a 13 hores. Els requisits per a participar com a consumidor són ser major d'edat i estar empadronat al municipi. Cada persona es podrà descarregar cinc bons, fins a esgotar existències, per un import total de 50 euros. Les compres hauran de realitzar-se per valor del doble dels bons que s'utilitzen, sempre superiors a 20 euros, independentment del mitjà de pagament triat. 

Durant la primera fase la ciutadania elianera ha obtingut un total de 10.251 bons per a consumir en els 73 establiments participants. Això si, els bons ja descarregats però no gaudits quedaran anul·lats i no podran consumir-se en aquest nou període.

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que aquesta acció té com a objectiu reactivar l'economia al municipi, mobilitzant un total de 300.000 euros, i fomentar el consum en el xicotet comerç, l'hostaleria i el servei local.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon