Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Vicent de Llíria envoltat per vies ciclopeatonals, segons un projecte que estudia l'Ajuntament de Llíria

 L'Ajuntament de Llíria redacta un projecte ciclòpies per envoltar el parc de Sant Vicent

Dins el programa d'ajuts ''Reacciona 2021" per a projectes de vies ciclopeatonals de la Diputació de València, l'Ajuntament de Llíria va rebre de la institució provincial una subvenció de 4.000 euros per a la redacció del projecte de construcció d'una via ciclopeatonal d'interès natural a el parc de Sant Vicent. 

Aquests treballs es van adjudicar finalment per 6.338 euros i el consistori mateix serà el promotor de l'actuació. Segons explica el regidor de Mobilitat Sostenible de Llíria, Paco Garcia, l'objectiu "és promoure l'adequació com a via ciclopeatonal un camí natural i paisatgístic que discorre per l'àmbit del parc de Sant Vicent, enllaçant-lo amb la xarxa de carrils bici existents" servit de base per a la redacció del projecte de construcció d'aquesta nova via d'interès natural en aquest entorn del municipi de Llíria".

Per al regidor "aquest projecte busca eixamplar la xarxa ciclòpies de la localitat, permetre la mobilitat sostenible entre el parc de Sant Vicent, el carril bici existent paral·lel a la CV-25 i els accessos a les urbanitzacions, així com generar sinergies entre la població i el medi ambient per afavorir la dinamització d'activitats com ara el lleure esportiu".

La futura actuació també permetrà fomentar l'ús de la bicicleta per a desplaçaments curts i mitjans, per tal de reduir l'ús dels vehicles privats i contribuir a reduir les emissions de gasos contaminants, així com satisfer la demanda creixent d'aquest tipus de vies per a un ús lúdic, de lleure saludable i mobilitat diària.La via projectada tindrà uns 940 metres de llargada i 3 metres d'amplada, amb una inversió prevista que rondarà els 260.000 euros. Així, aquesta servirà per a anellar el perímetre del parc de Sant Vicent i permetre que les persones ciclistes puguen gaudir d´un nou espai d´oci i entrenament


.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon