Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Quera' l'Asssociació que dinamitza la Infancia i adolescència de Sant Antoni prepara dos cursos sobre participació

Els cursos s'impartiran al juny i juliol i estan certificats per Florida Universitària

L'Associació Quera ofereix dos cursos sobre participació infantil i adolescent: un d'ells, d'iniciació, es dirigeix a persones que volen formar-se en la dinamització i facilitació en consells de participació infantil i adolescent; l'altre, de perfeccionament, està enfocat a personal tècnic amb experiència prèvia en aquests processos.

L'Associació Quera és una de les associacions inscrites al nostre municipi, i actualment dinamitza el Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve.

Els cursos es realitzaran durant els mesos de juny i juliol:

-Curs d'iniciació (en línia): 23 i 30 de juny, 7 i 14 de juliol - de 16.30 a 19 hores

-Curs avançat (presencial o en línia): 20, 21, 27 i 28 de juliol - de 16.30 a 19.00 hores

Els impartirà l'Associació Quera amb la participació d'UNICEF i de la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana. Aquests cursos estan certificats per Florida Universitària.

Més informació, programa formatiu i inscripcions en el següent enllaç:




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon