Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Quera' l'Asssociació que dinamitza la Infancia i adolescència de Sant Antoni prepara dos cursos sobre participació

Els cursos s'impartiran al juny i juliol i estan certificats per Florida Universitària

L'Associació Quera ofereix dos cursos sobre participació infantil i adolescent: un d'ells, d'iniciació, es dirigeix a persones que volen formar-se en la dinamització i facilitació en consells de participació infantil i adolescent; l'altre, de perfeccionament, està enfocat a personal tècnic amb experiència prèvia en aquests processos.

L'Associació Quera és una de les associacions inscrites al nostre municipi, i actualment dinamitza el Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve.

Els cursos es realitzaran durant els mesos de juny i juliol:

-Curs d'iniciació (en línia): 23 i 30 de juny, 7 i 14 de juliol - de 16.30 a 19 hores

-Curs avançat (presencial o en línia): 20, 21, 27 i 28 de juliol - de 16.30 a 19.00 hores

Els impartirà l'Associació Quera amb la participació d'UNICEF i de la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana. Aquests cursos estan certificats per Florida Universitària.

Més informació, programa formatiu i inscripcions en el següent enllaç:
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon