Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Professors associats exigixen l'aplicació del Conveni col·lectiu i reunir-se amb la nova consellera d'Universitats


   Les plataformes del professorat associat de la Universitat Jaume I (UJI), Universitat Politècnica de València (UPV) i Universitat de València (UV) han sol·licitat, de manera conjunta, una entrevista amb la recentment nomenada consellera d'Universitats, Josefina Bueno, per a demanar que es faça efectiu el Conveni col·lectiu del personal laboral i abordar, "de manera definitiva, la situació de precarietat" d'eixos docents.

   Amb aquesta iniciativa, les tres plataformes "sumen forces a fi que, d'una vegada per sempre, es faça efectiu el conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques valencianes, anunciat a so de bombo i platerets a quatre dies de les eleccions autonòmiques i generals del 2019, però que mai s'ha aplicat", lamenten les organitzacions en un comunicat.

   "Cal recordar --incideixen-- que som l'única comunitat autònoma de l'Estat que no disposa encara d'un conveni col·lectiu que regule les relacions laborals del personal de les universitats públiques valencianes".

   De cara al final de l'actual legislatura, des del PDI Associat esperen que la situació s'encare "de manera més seriosa i, almenys, es posen les bases per a una futura solució del problema de la precarietat a les universitats públiques valencianes fent efectiu, de manera immediata, el conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques valencianes".

   Les plataformes apunten, d'altra banda, que l'agrupació de PDI Associat de la UJI, després d'anys de treball, "ha irromput amb força en les recents eleccions al claustre de la universitat castellonenca, sent la més votada entre el col·lectiu del professorat no permanent".


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon