Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Primer intercanvi d'Erasmus Plus en el Conservatori de Llíria


Un grup del centre ha tornat de la seua activitat formativa i de cooperació a les ciutats portugueses de Porto i LeiriaEl Conservatori Professional de Música de Llíria ha finalitzat amb èxit la primera experiència d'intercanvi Erasmus Plus que el centre ha organitzat a través de la Regidoria d'Ensenyaments Artístics de l'Ajuntament edetà.

Segons ha explicat el regidor de l'Àrea, Paco García, "un grup de 8 alumnes i 3 professores ha sigut l'encarregat de dur a terme aquesta missió formativa en terres portugueses, concretament a la ciutat de Porto, a l'Escola Superior de Música i Arts de l'Espectacle (ESMAE) i a la Casa Dona Música, així com en la localitat de Leiria, també Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, on han compartit experiències amb alumnat i professorat de l'Orfeão".

Durant unes dues setmanes, les persones participants del centre de la capital del Camp de Túria han pogut realitzar diverses activitats culturals, educatives, socials i turístiques, compartint faristol i escenari amb l'alumnat del Conservatori de Leiria.  La directora Conservatori de Llíria, Amparo Esteve, ha manifestat que, "estem molt agraïdes amb l'acolliment rebut per tot l'equip del Orfeão Leiria, ja que ha sigut part molt important perquè aquesta primera mobilitat haja superat les nostres expectatives tant en l'àmbit formatiu com humà, la qual cosa ens impulsa i motiva encara més a continuar treballant en nous projectes que permeten donar més oportunitats d'internacionalització a l'alumnat del nostre centre".

La Unió Europea va concedir, l'any passat, l'acreditació de 'Centre Erasmus Plus' al Conservatori Professional de Música de Llíria, que ofereix la possibilitat al seu alumnat d'optar a les beques de mobilitat i rebre formació en altres centres europeus d'ensenyaments musicals, la qual cosa contribueix a enriquir la seua educació musical i personal.

 


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon