Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla inicia una campanya de recollida de taps a l'escola per fabricar bancs sostenibles

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria d'Educació que dirigeix ​​Javier Cervera, ha iniciat una campanya de recollida de taps de plàstic amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància del reciclatge i alhora construir mobiliari urbà sostenible.

La campanya ha estat presentada al CEIP Mozart, ja que està adreçada principalment a l'alumnat del centre, encara que des de l'Ajuntament indiquin que més endavant s'ampliarà tota la població.

Així bé, s'han instal·lat dues caixes de recollida de taps a l'escola on els nens i nenes els podran dipositar perquè posteriorment siguin recollits i traslladats a la planta de reciclatge.

L'últim pas del procés és convertir els taps en mobiliari urbà, principalment en bancs que, a més de ser sostenibles, presenten altres avantatges: no produeixen estelles ni esquerdes, són resistents a insectes com els tèrmits, tenen una durabilitat cinc vegades més gran que la fusta i són anti grafits.

A l'acte de presentació de la campanya hi han assistit l'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, el regidor d'Educació Javier Cervera i la directora del CEIP Mozart, Carolina Fauli.

Javier Cervera ha explicat que és una acció emmarcada als Objectius de Desenvolupament Sostenible que pretén incentivar la participació activa de la comunitat escolar i educar en matèria de sostenibilitat i cura del medi ambient.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon