Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla inicia una campanya de recollida de taps a l'escola per fabricar bancs sostenibles

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria d'Educació que dirigeix ​​Javier Cervera, ha iniciat una campanya de recollida de taps de plàstic amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància del reciclatge i alhora construir mobiliari urbà sostenible.

La campanya ha estat presentada al CEIP Mozart, ja que està adreçada principalment a l'alumnat del centre, encara que des de l'Ajuntament indiquin que més endavant s'ampliarà tota la població.

Així bé, s'han instal·lat dues caixes de recollida de taps a l'escola on els nens i nenes els podran dipositar perquè posteriorment siguin recollits i traslladats a la planta de reciclatge.

L'últim pas del procés és convertir els taps en mobiliari urbà, principalment en bancs que, a més de ser sostenibles, presenten altres avantatges: no produeixen estelles ni esquerdes, són resistents a insectes com els tèrmits, tenen una durabilitat cinc vegades més gran que la fusta i són anti grafits.

A l'acte de presentació de la campanya hi han assistit l'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, el regidor d'Educació Javier Cervera i la directora del CEIP Mozart, Carolina Fauli.

Javier Cervera ha explicat que és una acció emmarcada als Objectius de Desenvolupament Sostenible que pretén incentivar la participació activa de la comunitat escolar i educar en matèria de sostenibilitat i cura del medi ambient.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon