Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla acabarà la legislatura amb un govern de Ciutadans (C's) en minoria



Sergio Alfaro, alcalde Loriguilla de C's, vol desmarcar-se així del seu pacte amb el PSPV per a afrontar les eleccions locals de 2023, si bé manifesta com a raó "deslleialtats del partit socialista durant aquesta legislatura", sense concretar cap que tinga rerefons seriós, més enllà que en l'última època hi ha hagut una separació personal cada vegada major, que en les últimes setmanes va acabar amb el que l'alcalde crida "faltar-li al respecte com a alcalde".

La coalició de govern ve arrossegant-se durant les dues últimes legislatures, però ara, un Ciutadans en baixada a nivell general, ha decidit mantindre una alcaldia en solitari. Alguna cosa que es valora políticament com un intent de reforçar la imatge del alcalde.

Per la seua part els dos regidors del PSPV-PSOE, Manuel Cervera i Carlos Rodado perden les delegacions que tenien, quedant-se al costat del PP en l'oposició.

El Ple de Loriguilla té 4 representants de C's, 3 del PP i 2 de C's.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon