Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les IV Jornades Comarcal per la Igualtat de Génere enguany han tingut lloc a La Pobla de Vallbona
L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebra les IV Jornades Comarcals per la Igualtat de Gènere. Unes jornades que enguany s'han organitzat amb el lema  "Dones i salut" i que s'ha dedicat a la problemàtica especial que han patit les dones arran de la pandèmia.

La jornada ha estat impartida per Pilar Domínguez, psicòloga especialitzada en salut biopsicosocial de les dones; i Isabel Núñez Ruiz, psicòloga especialista en violències masclistes i Responsable de l'Espai Violeta de la Unitat d'Igualtat de la Universitat.

Es tracta de la quarta edició d'unes jornades destinades a professionals de les àrees d'igualtat dels municipis de Camp de Túria, associacions de dones, associacions dedicades a la Salut i ciutadania en general

La jornada ha estat inaugurada per l'alcalde, Josep Vicent Garcia, la regidora de Drets Civils, Regina Llavata, i la Diputada provincial d'Igualtat, Isabel García. Des de l'organització s'ha destacat la importància d'abordar està problemàtica més enllà de la descripció d'una realitat i buscar solucions i procediments d'actuació per a corregir-la.


* Creative Commons


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon