Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obre les inscripcions a l’Escola d’Estiu 2022

 



Totes les activitats seran gratuïtes i s'impartiran del 27 de juny al 29 de juliol.


La nova edició de l’Escola d’Estiu ha obert les seues inscripcions fins divendres que ve 10 de juny, dins del programa del l'Eliana Concilia, que té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins des de l'última setmana de juny i durant tot el mes de juliol i coincidint amb l'arribada de les vacances escolars.


D'aquesta manera l'oferta, que s'impartirà entre el 27 de juny i el 29 de juliol, inclou l'Aula Menuda, de 3 a 5 anys i l'Aula Kids, per a les edats compreses entre els 6 i els 10 anys amb activitats basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com, tallers de cuina, sostenibilitat, dansa i música, expressió corporal, jocs d'aigua, etc. El lloc de celebració serà en el col·legi Verge del Carme i les inscripcions i condicions es poden consultar en la web www.contalabor.com.


Per part seua, l'Aula Júnior per als més majors d'entre 11 i 14 anys, impartirà tallers d'oci, divulgació científica, medi ambient, mobilitat sostenible, scaperoom o activitats nàutiques. L'Aula Júnior Plus complementarà el contingut anterior amb tècniques de millora de competències personals, socials, emocionals o acadèmiques, a través de l'autoavaluació, la motivació, el mindfulness o la gestió del temps. Les dos iniciatives es duran a terme en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).


A més, i com cada any, la Regidoria d'Educació i Infància ha organitzat el Taller de Teatre per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, que se celebrarà els dilluns, dimecres i divendres en el Centre Sociocultural.


Totes les activitats són gratuïtes, excepte les ampliacions del matí o la vesprada i els serveis de menjador, i estan subvencionades pel Pla Corresponsables-l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat. Ja que les places són limitades, tindran prioritat les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació i/o inclusió i preferència les persones empadronades en la localitat.


Referent a això, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) ha publicat l'oferta per a formar part del procés de selecció de monitors d'activitats d'estiu. Les persones interessades i que complisquen amb els requisits establerts poden inscriure's fins al divendres 10.


L'edil de l'àrea, Eva Santafé, ha convidat a pares i mares a utilitzar aquest servei que es posa a la disposició de les famílies un any més i que suposa una oportunitat per a conciliar en aquestes primeres setmanes de vacances escolars.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon