Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ha posat en marxa les Rutes Saludables


Es tracta de tres recorreguts de diversos nivells de dificultat que inclouen recomanacions d'exercicis i informació turística dels punts d'interés local

L'Ajuntament de l'Eliana ha inaugurat el projecte Rutes Saludables. Així des del passat divendres tant la ciutadania elianera com les persones que visiten el municipi poden ja completar un total de tres recorreguts alternatius de diversa durada i intensitat amb els quals a més de realitzar exercici podran conéixer els principals punts d'interés turístic local.

Amb aquesta actuació la Regidoria d'Esports busca promoure la pràctica regular de l'activitat física i afavorir la salut de la ciutadania. Totes les rutes són segures i accessibles per a totes les edats adultes i cadascuna d'elles està identificada amb un color segons el nivell de dificultat. Les persones que desitgen completar-les únicament hauran de seguir la senyalització vertical que trobaran durant el recorregut i en la taula informativa situada en la plaça del País Valencià, des d'on parteixen i finalitzen totes elles.

En cada quilòmetre trobaran un codi QR amb exercicis recomanats per a completar l'activitat segons l'edat i la ruta triada. També podran descobrir a través d'aquests mateixos codis el patrimoni municipal com el Parc de la Pinada, l'Ermita de Sant Elies, el Molí de la Lluna o la Torre del Virrei. Les tres rutes circulars, d'1.8, 3.2 i 6.5 quilòmetres, es trobaran també en format GPX i en Wikiloc, per a realitzar un seguiment des del telèfon mòbil.

La regidora d'Esports, Concha Montaner, ha insistit en la importància de realitzar activitat física per a reduir l'aparició de malalties, millorar l'autoestima i afavorir la qualitat de vida.


Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon