Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de La Pobla de Vallbona anuncia les obres en la Casa Bernal, per fer un Centre Cultural polivalent


L'Ajuntament de la Pobla Vallbona presenta el projecte Vestim la Casa Bernal

•    La Pobla de Vallbona invertirà 1,5 milions d'euros per a la recuperació total de l'immoble.

El futur de la Casa Bernal comença a prendre forma i l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat davant el veïnat el projecte amb què es reformarà l'immoble. En un acte que ha comptat amb l'assistència de persones i associacions que formaren part del procés participatiu per pensar el futur de la Casa Bernal, l'arquitecte guanyador del concurs d'idees per recuperar l'edifici ha presentat el projecte.

"Vestim la Casa Bernal" permetrà rehabilitar totalment l'edifici que recuperarà l'esperit de la renaixença i que donarà protagonisme a la llum i a la figura del Poeta Teodor Llorente.

El projecte "Vestim la Casa Bernal" preveu fer un Centre Cultural polivalent que acollirà tres sales d'exposició, dues sales d'estudi un centre d'investigació de les obres de Teodro Llorente, una plaça interior i un escenari polivalent a més del servei de cafeteria.
L'objectiu és convertir la Casa Bernal en un espai obert amb una plaça central que servisca de punt de trobada del veïnat i un eix vertebrador de l'edifici.
L'Ajuntament té previst licitar en les pròximes setmanes l'execució de les obres per recuperar la Casa Bernal, que tindran un pressupost d'un milió i mig d'euros.
 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon