Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria de Turisme de Llíria organitza EdetArts 2022


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament edetà ha organitzat la primera edició del Festival Internacional de Música de Cambra de Llíria, "EdetArts 2022". L'esdeveniment se celebrarà els dies 25 i 28 de maig a l'auditori del Conservatori Professional de Música de la localitat.

    Amb la direcció artística del violoncel•lista canadenc Cameron Crozman i la coordinació tècnica de Turisme Llíria, el festival comptarà amb la participació d'intèrprets de diferents països com el Japó, el Canadà, els Estats Units, Cuba, Suècia, França, Portugal i Espanya.

El concert del dimecres 25 està dedicat a compositors alemanys del Classicisme i el Romanticisme. Els intèrprets Vicent Huerta, Arianna Smith, Cameron Crozman i Meagan Miltaz oferiran obres de Beethoven, Brahms i Schumann. 

El repertori del dissabte 28 comptarà obres de compositors europeus com Debussy, Saint Saëns, Lutoslawski i Tchaikovsky. Actuaran Catherine Ordonneau, Jorge González, Kei Tojo, Kristina Winiarski, Kai Gleusteen i Cameron Crozman. 

Els dos concerts seran a les 20.00 hores i l'entrada és lliure fins a completar aforament.

"EdetArts" s'incorpora, així, a les propostes de Llíria City of Music en el marc de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO, com el festival de música antiga "eMe", el de jazz i altres músiques "El DesenJazz" o el de músiques del món "LLUM Fest". 

Segons el regidor de Turisme i d'Ensenyaments Artístics, Paco García, este Festival Internacional de Música de Cambra de Llíria "serveix per a ampliar la nostra programació d'esdeveniments musicals com un nou atractiu turístic i té com a objectiu que la música siga també la base del desenvolupament local sostenible i complir així amb els objectius de l'Agenda 2030 de la UNESCO".
 


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon