Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policia local de Riba-roja va fer 15.515 intervencions durant 2021

La policia local de Riba-roja de Túria va executar 15.515 actuacions durant l'any 2021, un 68,9% més que l'any anterior després de l'eliminació de l'estat d'alarma

Segons una memòria de la policia local de Riba-roja de Túria, un document elaborat pels comandaments policials en el qual es recullen de manera detallada i exhaustiva, totes les actuacions i intervencions que duen a terme la totalitat dels agents que formen part d'aquest cos policial. 

El document policial destaca un increment de les intervencions relacionades amb les xarrades de conscienciació als menors i més controls en els permisos d'obres que passen de 100 a 246

La policia local de Riba-roja de Túria va dur a terme un total de 15.515 actuacions i intervencions al llarg del passat any 2021, es a dir, un 68,9% més que en l'exercici precedent de 2020, segons la memòria realitzada per la prefectura policial. La memòria constata que mentre en l'exercici de l'any 2020 es van dur a terme un total de 9.184 actuacions, l'any passat es van aconseguir les referides 15.515 intervencions policials, 6.331 més entre un exercici i un altre

La memòria posa de manifest tots els actes que es duen a terme tant en el nucli urbà de la localitat com en la resta del terme municipal. Cal destacar un increment de les actuacions dutes a terme en la via pública a conseqüència de l'existència de l'estat d'alarma i les corresponents restriccions de mobilitat que van estar vigents al llarg de l'exercici de 2020 i la tornada a la "normalitat" de l'exercici del passat any 2021.

L'augment de les intervencions es va centrar, a més, en la regulació del trànsit i en els serveis derivats de la nova situació. 

La memòria subratlla un augment de les intervencions relacionades amb els menors, especialment les xarrades que passen d'una assistència de 115 alumnes l'any 2020 a les 1.200 del passat any a conseqüència de l'eliminació de les restriccions i el contacte social. Per això, el nombre de xarrades de conscienciació també va augmentar de les 15 a les 38. Els controls d'entrades i eixides dels col·legis de Riba-roja de Túria passen de 3.250 a 4.092 en l'any passat, mentre que la protecció dels menors es redueix de 108 a 17 en total.

Els serveis humanitaris també es van incrementar entre un exercici i un altre en passar de les 304 de l'any 2020 a les 621 de l'exercici passat, especialment les intervencions per malaltia dels veïns mentre que els serveis per emergències d'incendis, inundacions o despreniments, entre altres, es redueixen de les 91 a les 61 en total. També es van atendre 15 persones indigents o extraviades al llarg de l'any 2021 en la localitat.

La protecció i la cura del Medi Ambient ocupa una bona part de les intervencions dutes a terme per la unitat rural de la policia local de Riba-roja de Túria que se substancien amb un total de 66 serveis realitzats al Parc Fluvial del Túria i les zones de cultiu existència en el seu àmbit d'afectació, a més de les 12 denúncies que es van alçar al llarg del passat exercici, una més que l'any precedent.

Es constaten també les intervencions relacionades amb els incapacitats i els malalts mentals de la localitat, amb un total de 27 actuacions en les quals va intervenir el trasllat a través d'una ambulància i les restants 418 en les quals es va efectuar un trasllat de persones. En el citat període de temps tampoc no es van dur a terme intervencions relacionades amb el racisme i la xenofòbia en la localitat.

Altres serveis que es van efectuar entre la població de Riba-roja de Túria van ascendir a 5.647 en total, entre els quals cal destacar:

  • 1.102 relacionats amb els casos creats i rebuts per emergència del 112, 
  • 244 per controls per robatoris
  •  476 intervencions per anomalies i ordres de treball en la via pública
  •  705 serveis per molèsties en la via pública, habitatges o locals
  •  364 serveis amb alarma
  •  1.134 intervencions per regulació del trànsit
  •  195 controls derivats per la situació de la covid-19 
  • 359 serveis de grua.

Finalment, cal destacar la important gestió administrativa que es duu a terme en el departament de la policia local de Riba-roja de Túria, entre la qual cal destacar:

  • 1.891 registres d'entrada de documentació a la policia local
  • 1.901 registres d'eixida
  • 329 informes a l'ajuntament
  • 100 informes de les companyies asseguradores per accidents de trànsit
  • 180 denúncies tramitades per begudes alcohòliques relacionades amb la franja horària, aforament limitat, aglomeració de persones sense mesures sanitàries, mesures d'higiene i prevenció de contagi o incompliment de màscares.
L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat que la memòria policial del passat any 2021 "posa de manifest la ingent i gran labor que duen a terme els agents de la policia local en el nostre municipi, per això és necessari valorar la comesa que dia rere dia realitzen perquè la vida quotidiana transcórrega en paràmetres de normalitat, sense oblidar la seua gran labor social i l'ajuda humanitària que exerceixen amb tots els ciutadans".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon