Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona invertirà 480.000 euros en la millora dels polígons industrials

   


L'Ajuntament rep una subvenció de l'IVACE per augmentar la competitivitat de les àrees industrials.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona invertirà prop de mig milió d'euros en la millora dels polígons industrials de la localitat. El projecte presentat pel consistori ha obtingut prop del 100 % de la subvenció sol·licitada de l'Institut Valencià de la Competitivitat i que permet modernitzar les diferents àrees empresarials.

Al polígon Mas de Tous, el més gran del municipi, s'invertiran més de 186.000 euros que aniran destinats principalment a la millora de les telecomunicacions. L'Ajuntament té prevista la construcció de canalitzacions que permeten portar la fibra òptica a totes les empreses. També s'invertiran més de 30.000 euros en la integració de les càmeres de vigilància del polígon amb el sistema de seguretat de la Policia Local. La resta d'inversions de l'àrea es destinarà a la millora del drenatge d'aigües pluvials i la senyalització de passos de vianants.

Al polígon la Rascanya s'ha previst una inversió de 152.000 euros per a la millora urbanística. La partida més gran, prop de 100.000 euros, es dedicarà a la construcció de voreres i passos de vianants i la millora de la mobilitat. Es construirà també una àrea de descans per als treballadors que actualment utilitzen la zona enjardinada al costat de la carretera CV3690.

Finalment, al Polígon Cap de l'Horta les inversions superaran els 123.000 euros i aniran encaminades a la millora urbanística i de la mobilitat de l'entorn. Es connectarà el carril bici de l'inici del camí de l'Assagador amb el polígon, es milloraran els passos de vianants i la senyalització viària. També es construirà una àrea de descans per als treballadors.

La mesura permetrà continuar amb l'aposta per la competitivitat de les àrees industrials de la localitat i convertir-los en pol d'atracció de noves empreses. En 2021 passat l'Ajuntament va invertir 521.438 euros, superant el milió d'euros en estos dos anys on s'ha construït un aparcament de camions i s'han millorat les telecomunicacions, la seguretat, la senyalització i l'urbanisme . L'alcalde, Josep Vicent Garcia, destaca que l'Ajuntament "aposta per modernitzar les àrees industrials per fer-les més competitives i generar ocupació al municipi". "Volem tindre un poble equilibrat que no siga una ciutat dormitori i el veïnat trobe també ocupació en la localitat", ha afegit Garcia.


* Creative Commons


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon