Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La platja de la Patacona tindrà un espai sense fums


   

   L'Ajuntament d'Alboraia (València) delimitarà un espai sense fums a la platja de la Patacona com a part de l'adhesió del municipi a la Xarxa de Platges sense Fum.

   La localitat s'incorpora així al segon any d'aquesta iniciativa, que en la seua primera convocatòria va aconseguir habilitar més de 73 quilòmetres d'espais lliures de fum en la costa valenciana.

   En concret, Alboraia aportarà 0,17 quilòmetres d'extensió mitjançant un moviment pilot, situat a la zona esportiva de l'arena de la Patacona entre la posta sanitària de General Basset cap a Brassa de Mar.

   L'objectiu és preservar a la població i al territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets, les xifres dels quals reflectixen que produeix 5.807 morts anuals i que les burilles tarden més de deu anys a degradar-se, recorda el consistori.

   Allí es col·locaran senyals de 'prohibit fumar' i cendrers en l'entrada, mentre dos banderes onejaran al costat de les teles que certifiquen la Q de Qualitat Turística que Alboraia porta encadenant diversos anys.

   Hi haurà tres informadors contractats pel programa 'Alboraia te beca', amb la col·laboració del servici de socorrisme i salvament marítim i una educadora ambiental. Aquest equip rebrà formació de Salut Pública de la Generalitat per a informar als usuaris.

   Com a regidora de Salut, Susana Cazorla ha arreplegat el distintiu de la mà de la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon