Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La MARCEL arrancarà amb l'Off el divendres 13 de la mà de les companyies locals Teatreliana i APLAE

La VI Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana (MARCEL)  amb 10 espectacles de circ, clown o teatre, del 13 al 15 de maig

L'Ajuntament de l'Eliana ha presentat la programació de la MARCEL (Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana), que tindrà lloc del 13 al 15 de maig en diverses localitzacions del municipi i en el qual participaran un total de 10 com unpanyies amb propostes de teatre més clàssic, visual, clown, acrobàcies, malabars, pirotècnia, xanques, poesia, o gegants.

Aquesta sèxta edició torna en el seu format habitual, després que l'any passat se celebrara en una versió reduïda el mes de setembre a causa de la pandèmia. La MARCEL arrancarà amb  l'Off el divendres 13 de la mà de les companyies locals Teatreliana i APLAE (Associació per les Arts Escèniques de l'Eliana), que portaran a escena una aposta poètica amb Luis Ge 'Tot el sonor, or' i una proposta familiar de clown gestual 'El viatge de l'amor', respectivament.

El dissabte la jornada acollirà a la vesprada 'Aquil·les' un espectacle itinerant d'enorme impacte visual de la FAM i 'Potted', una proposta de malabars de la companyia alacantina La Trócola Circ. Ja entrada la nit serà el torn de la percussió i la pirotècnia amb 'Els tambours de feu' dels bascos Deabru Beltzak i el clown extrem en clau d'humor amb 'Glubs' de Yllana, recorrent diferents carrers de la localitat.

El matí del diumenge iniciarà amb l'estrena de l'espectacle itinerant de clown provocatiu 'Grands' de la companyia Xa Teatre i 'El desastre continua', una posada en escena de l'internacional Nanny Cogorno on tot és possible. L'última vesprada estarà reservada per al públic infantil amb una combinació de cançons, jocs i acrobàcies amb 'Corral kaos' de la valenciana Produccions Scura i tancarà aquesta edició 2022 'Karpaty' de la Troupe Malabo, un espectacle de teatre circ familiar que va obtenir el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2021 al millor vestuari.

La presentació de la programació va tenir lloc ahir dimarts i va comptar amb la presència de Joan Raga, director artístic de la mostra i de Joan Font, director de la companyia Comediants, que va oferir al públic una interessant conferència titulada 'Crònica d'una invenció'.

Eva Santafé, edil de Cultura ha declarat la gran aposta de l'Ajuntament per a aquest projecte cultural que omplirà els seus carrers de nou de creativitat, art, humor i de tota l'essència del teatre. 'Invertim a tota la ciutadania i també a veïns de localitats pròximes a gaudir durant tres dies del gran espai escènic en el qual es convertirà l'Eliana', ha declarat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon