Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació col·labora amb Lambda per a lluitar contra la serofòbia

L'àrea de Diversitat de la Diputació de València col·laborarà amb Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, per a la posada en marxa d’un projecte de Sensibilització, formació i prevenció de situacions d'estigma, discriminació i delictes d'odi per LGTBfòbia i serofòbia.

Segons explica la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, "encara hui les persones seropositives patixen tracte discriminatori i, per tant, des de la Diputació donem suport a este projecte que tracta de conscienciar la població sobre la realitat de la discriminació de les persones seropositives, a més de formar a col·lectius professionals en contacte amb dones i homes vulnerables i donar-los a conéixer els recursos sociosanitaris al seu abast».

En total, més d'un centenar de persones s'han format gràcies al projecte impulsat per Lambda en 2021 amb les jornades de formació i detecció de contextos professionals en contacte amb població vulnerable, i amb tallers de sensibilització i prevenció sobre delictes d'odi per LGTBfòbia i serofòbia a població en general.

El projecte també s'ha acompanyat d'una anàlisi dels espais hostils, així com d'una campanya de sensibilització contra la LGTBfòbia i una altra contra la serofòbia, tot amb l’objectiu que siguen coneguts per part de les persones afectades els mitjans de denúncia i acompanyament contra els delictes d'odi per orientació sexual i identitat de gènere o serofòbia.

Estes ajudes s’emmarquen dins l’acord de coordinació interinstitucional entre la Diputació i la Generalitat Valenciana de 2021 per ajudar associacions en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació, objectius que es desenvolupen dins del pla de subvencions de la delegació de Diversitat de la Diputació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon