Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació col·labora amb Lambda per a lluitar contra la serofòbia

L'àrea de Diversitat de la Diputació de València col·laborarà amb Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, per a la posada en marxa d’un projecte de Sensibilització, formació i prevenció de situacions d'estigma, discriminació i delictes d'odi per LGTBfòbia i serofòbia.

Segons explica la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, "encara hui les persones seropositives patixen tracte discriminatori i, per tant, des de la Diputació donem suport a este projecte que tracta de conscienciar la població sobre la realitat de la discriminació de les persones seropositives, a més de formar a col·lectius professionals en contacte amb dones i homes vulnerables i donar-los a conéixer els recursos sociosanitaris al seu abast».

En total, més d'un centenar de persones s'han format gràcies al projecte impulsat per Lambda en 2021 amb les jornades de formació i detecció de contextos professionals en contacte amb població vulnerable, i amb tallers de sensibilització i prevenció sobre delictes d'odi per LGTBfòbia i serofòbia a població en general.

El projecte també s'ha acompanyat d'una anàlisi dels espais hostils, així com d'una campanya de sensibilització contra la LGTBfòbia i una altra contra la serofòbia, tot amb l’objectiu que siguen coneguts per part de les persones afectades els mitjans de denúncia i acompanyament contra els delictes d'odi per orientació sexual i identitat de gènere o serofòbia.

Estes ajudes s’emmarquen dins l’acord de coordinació interinstitucional entre la Diputació i la Generalitat Valenciana de 2021 per ajudar associacions en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació, objectius que es desenvolupen dins del pla de subvencions de la delegació de Diversitat de la Diputació.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon