Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comunitat arranca la setmana amb núvols i registrarà arruixades i tempestats a la vesprada


   Tot el territori del País Valencià  ha arrancat la setmana amb núvols i registrarà arruixades i tempestats ocasionals a l'interior a la vesprada.

   Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquesta jornada, a més, hi haurà vent variable fluix i predominarà el component est amb intervals de moderat en el litoral a la vesprada.

   Les temperatures mínimes no patiran canvis i les màximes baixaran. Així, Alacant anotarà una mínima de 15ºC i una màxima de 20; Castelló, de 13 i 21; i València, de 13 i 20ºC.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon