Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La campanya ‘Menuts lectors, grans històries’ torna a Llíria


Esta setmana ha donat inici la campanya 'Menuts lectors, grans històries' que organitza la Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria dins del projecte "Biblioteca i Escola". Així, la normalitat torna també a estos centres municipals amb la recuperació d'esta activitat en la seua programació anual. Per la biblioteca l'Almodí i l'Agència de Lectura passaran al voltant de 200 escolars de tercer d'Educació Infantil dels col•legis de la localitat. 
 
"'Menuts lectors, grans històries' forma part de les campanyes estables que ofereix la Xarxa per a donar a conéixer la biblioteca municipal i els seus serveis", ha destacat el regidor de l'Àrea, Paco García. 

Suposa el primer contacte amb la biblioteca, de manera organitzada, de tot l'alumnat dels centres de Llíria. S'inicia amb 3r d'Infantil perquè és el curs en el qual es comença a llegir o en poc temps tindran la maduresa per a fer-ho.

L'activitat consisteix en la visita a algun dels dos centres de la Xarxa, on se'ls proporciona informació adaptada a la seua edat sobre el concepte de biblioteca i els serveis que proporciona, i s'incideix en la lectura com un hàbit divertit i com una eina per al coneixement.

D'esta manera, "la campanya pretén fomentar l'hàbit lector des de la més xicoteta infància", ha afegit l'edil. 

Posteriorment, i amb el suport d'un franel·lograma, es realitza una sessió de contacontes dinàmica i interactiva, per a finalitzar amb un temps dedicat a la lectura individual.
 


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon