Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ja es pot sol.licitar una vivenda de lloguer social a La Pobla de Vallbona, s'ha obert el termini

Seran les primeres vivendes destinades a Lloguer Social a través del parc de vivenda pública.


L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona obri el termini per a presentar les sol·licituds a lloguer l'habitatge social. Les ajudes es convoquen per primera vegada a la localitat després que l'Ajuntament iniciara en el darrer any una política de compra i gestió d'habitatge públic La convocatòria estarà oberta tot l'any i les sol·licituds seran avaluades de manera mensual i s'adjudicaran els habitatges en funció de la disponibilitat.

La Pobla de Vallbona gestiona en este moment de 39 vivendes que destina a  emergència i lloguer social. Estes últimes van destinades a famílies i unitats de convivència amb pocs recursos i que estiguen empadronades al municipi un mínim de quatre anys. El preu del lloguer per als beneficiaris estarà regulat en funció dels ingressos i per un període de quatre anys.

Es tracta de la primera convocatòria d'ajudes al lloguer social que realitza l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona després que en 2021 s'iniciarà la política de compra i gestió d'habitatge públic. En l'actualitat el consistori té en propietat 10 habitatges i gestiona 29 pisos més cedits per la Generalitat Valenciana.

L'alcalde, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que amb esta oferta de lloguer públic "l'Ajuntament complix una vegada més amb el compromís social d'ajudar les persones i les famílies i fa efectiu el dret constitucional a l'habitatge digne". Garcia afirma que és conscient que les vivendes disponibles no seran suficients per cobrir tota la demana social, però destaca que esta política que ha iniciat el govern que presidix ha de continuar per crear un parc d'habitatge públic que puga estar a l'altura de les necessitats del veïnat.





* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon